Μάθε πως αναλύουμε το ρίσκο της ενοικίασης εντελώς Δωρεάν !
May 11, 2020

Risk Management Ενοικίασης Ακινήτων

Σε έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί, βρήκαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία ιδιοκτητών ακινήτων “φοβούνται” να ενοικιάσουν τα ακίνητα τους σε άτομα που δεν έχουν προσωπική εμπιστοσύνη, ένεκα της έλλειψης εμπιστοσύνης στις συνθήκες ενοικίασης.

Αξιολογούμε τη φερεγγυότητα του υποψηφίου ενοικιαστή μέσω αδειοδοτημένων συνεργατών μας που δραστηριοποιούνται στον χώρο της πρόληψης και της διαχείρισης των κινδύνων ενοικίασης.

Σε συνεργασία με τους εξιδεικευμένους συνεργάτες μας κάνουμε ανάλυση πολλαπλών πληροφοριών και βάσεων δεδομένων με παράλληλη προστασία των προσωπικών δεδομένων του ενδιαφερόμενου ενοικιαστή.

Με το πρωτοποριακό σύστημα που χρησιμοποιούμε, σας καταγράφουμε την εκτίμησή μας για την συναλλακτική συμπεριφορά, ενώ σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του ενδιαφερόμενου ενοικιαστή.

Αναλύουμε πάνω από 20 σημεία «επικινδυνότητας» και επιστρέφουμε αναλυτική αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας του ενδιαφερόμενου ενοικιαστή.

Μη ξεχνάς, 200.000 ενοικιαστές καθυστερούν να πληρώσουν τα ενοίκια τους από ένα μήνα έως ένα χρόνο, κάποιοι φεύγουν νύχτα αφήνοντας φέσια και σε άλλους λογαριασμούς. Ενώ μόλις 1 στους 5 ενοικιαστές είναι απόλυτα συνεπής πληρώνοντας κανονικά το ενοίκιο και τους λογαριασμούς.

Μάθε Περισσότερα – Δωρεάν Υπηρεσίες & Παροχές