Καταχώρηση Ακινήτου

Είστε ιδιοκτήτης ακινήτου (κατοικία – γραφείο – κατάστημα) και επιθυμείτε να καταχωρήσετε και να αναθέσετε το ακίνητό σας στο RentalProperties.gr – Online Διαχείριση Μισθώσεων Ακινήτων , απολαμβάνοντας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τις αποκλειστικές υπηρεσίες μας .

  1. Μπορείς να καταχωρήσεις το ακίνητό σου – Online 24/7
  2. Μπορείς να μας στείλεις με email στο sales@rentalproperties.gr, τα πλήρη στοιχεία του ακινήτου σου ( Διεύθυνση, αριθμός, τκ, περιοχή), τη πλήρη περιγραφή του ( τετραγωνικά μέτρα, όροφο, είδος, τιμή ενοικίασης ) καθώς και φωτογραφικό υλικό. Μη ξεχάσεις, να μας στείλεις και τα δικά σου στοιχεία επικοινωνίας ( Όνομα, Επίθετο, Τηλέφωνο Επικοινωνίας )
  3. Μπορείς να καλέσεις στο τηλ (211) 18 20 157, καθημερινές (10:00-16:00), εξιδεικευμένος συνεργάτης μας, θα σας βοηθήσει σ’ όλα τα απαιτούμενα βήματα ή/και θα καταχωρήσει το ακίνητο για δικό σας λογαριασμό.
  4. Μπορείς να καλέσεις στο τηλ (211) 18 20 157, καθημερινές (10:00-16:00) και να προγραμματιστεί συνάντηση στο χώρο σου με εξειδικευμένο συνεργάτη μας για την καταγραφή, φωτογράφιση και ανάθεση του ακινήτου.

Καταχώρησε ΔΩΡΕΑΝ το ακίνητό σου online