Συχνές Ερωτήσεις

Δεν είναι πάντα εύκολο να διαχειρίζεσαι ένα ακίνητο προς μίσθωση, να ικανοποιείς τις επιθυμίες των υποψήφιων ενοικιαστών ή να εισπράττεις τα ενοίκια στην ώρα τους. Μια τέτοια εταιρεία, μπορεί να γίνει ο πολύτιμος συνεργάτης σου. Σου λύνει τα χέρια όταν εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στα καθήκοντά σου για την ορθή και αποτελεσματική μίσθωση του ακινήτου σου – δίνει αξία στο ακίνητό σου. Κυρίως, όμως, σε βοηθάει να κερδίσεις περισσότερα από την ιδιοκτησία σου και να αυξήσεις το εισόδημά σου ! Παράλληλα, αναλύει το Risk Management Ενοικίασης Ακινήτων και προστατεύει τα εισοδήματά σου από ενοίκια.

Αξιολογούμε τη φερεγγυότητα του υποψηφίου ενοικιαστή μέσω αδειοδοτημένων συνεργατών μας που δραστηριοποιούνται στον χώρο της πρόληψης και της διαχείρισης των κινδύνων ενοικίασης. Αναλύουμε πάνω από 20 σημεία «επικινδυνότητας» και επιστρέφει αναλυτική αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας του ενδιαφερόμενου ενοικιαστή.

Τα ασφαλιστικά προγράμματα Ασφάλεια Μισθωμάτων – Νομική Προστασία Εκμισθωμένου Ακινήτου αγκαλιάζουν τα εισοδήματα που προέρχονται από την ακίνητη περιουσία σας. Είναι απλά και σύγχρονα, προσφέρονται ανάλογα με το είδος του ακινήτου από τον διαδικτυακό τόπο Rentalinsurance.gr.

Ποιός καλύπτεται;

Ο εκμισθωτής του ακινήτου.

Πού καλύπτεστε;

Οπουδήποτε στην Ελλάδα και αν βρίσκεται το ακίνητό σας.

Προϋπόθεση ασφάλισης

Δεν σχετίζεται με την έναρξη του μισθωτηρίου συμβολαίου, μπορείτε να ασφαλιστείτε ακόμη και αν το μισθωτήριο συμβόλαιο είναι ήδη ενεργό.

Βασική προϋπόθεση αποτελεί η μισθωτική σύμβαση να είναι  δεόντως και εμπροθέσμως κατά το νόμο θεωρημένη από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή φέρουσα βεβαία χρονολογία.

Δείτε αναλυτικά τις καλύψεις, στην ενότητα Ασφάλεια Μισθωμάτων – Καλύψεις

Ο ασφαλιστής Προστασίας Μισθωμάτων - Νομικής Προστασίας Εκμισθωμένου ακινήτου πληρώνει για λογαριασμό των ασφαλισμένων της τα ακόλουθα έξοδα:

  • Τις αμοιβές του δικηγόρου, που έχει το δικαίωμα να επιλέξει ελεύθερα ο ασφαλισμένος για το χειρισμό της υπόθεσής του.
  • Τις αμοιβές των δικαστικών επιμελητών.
  • Τα δικαστικά έξοδα για τη διεξαγωγή της δίκης.
  • Τις νόμιμες αποζημιώσεις μαρτύρων και Πραγματογνωμόνων που έχουν κλητευθεί ή διοριστεί από το δικαστήριο.
  • Τα έξοδα εκτελέσεως δικαστικών αποφάσεων (εκτός από τις δαπάνες εκείνες που από τη φύση τους δεν είναι δικαστικές).

Μπορεί ο ιδιοκτήτης του ακινήτου να επιλέξει δικό του δικηγόρο για τις ενέργειες που αφορούν τη Προστασία των Μισθωμάτων του;

  • Βάσει των όρων του ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ο πελάτης έχει το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής δικηγόρου.

O διαδικτυακός τόπος Rentalinsurance.gr αναπτύχθηκε από την την E-Real Estates Πανελλαδικό Δίκτυο Κτηματομεσιτών & Μεσίτες Ασφαλίσεων – Αντασφαλίσεων ΑΕ, με στόχο την παροχή καινοτόμων ασφαλιστικών προγραμμάτων που θα προστατεύουν τα εισοδήματα που προέρχονται από την εκμίσθωση ακινήτων.

Ο διαδικτυακός τόπος Rentalinsurance.gr σε συνεργασία με εγχώριες και πολυεθνικές ασφαλιστικές εταιρίες, σχεδιάζει αποκλειστικά ασφαλιστικά προγράμματα. Εξειδικεύεται στη διαχείριση και ασφάλιση κινδύνων περιουσίας. Για το ασφαλιστικό πρόγραμμα Προστασία Μισθωμάτων – Νομική Προστασία Εκμισθωμένου Ακινήτου, συνεργάζεται αποκλειστικά με την ασφαλιστική εταιρεία D.A.S hellas .

H D.A.S. Hellas κατέχοντας εξέχουσα θέση στον κλάδο Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη, έχει ταυτιστεί με την εξειδίκευση και το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών από το 1928. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες ανά τον κόσμο και πάντοτε με γνώμονα την ικανοποίηση των ασφαλισμένων της αξιοποιεί την τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία τόσο των στελεχών της, όσο και του ευρύτατου δικτύου συνεργατών που διαθέτει.

Πάνω από 300.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια αποτελούν την καλύτερη εγγύηση και απόδειξη για την εξειδικευμένη και επαγγελματική αντιμετώπιση της D.A.S Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.rentalinsurance.gr

To RentalProperties.gr - Διαχείριση Μίσθωσης Ακινήτων, για κάθε ακίνητο που αναλαμβάνει να διαχειριστή τη μίσθωσή του, συνάπτει σύμβαση συνεργασίας με τον ιδιοκτήτη ή/και τον πληρεξούσιο του ακινήτου για τις προσφερόμενες υπηρεσίες & παροχές.

Οι υπηρεσίες & οι παροχές από το RentalProperties.gr – Διαχείριση Μίσθωσης Ακινήτων όπως αυτές αναφέρονται αναλυτικά στον διαδικτυακό τόπο www.rentalproperties.gr στην ενότητα Υπηρεσίες & Παροχές, είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.  Χωρίς να απαιτείται η καταβολή χρημάτων ή οποιουδήποτε τιμήματος. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις

Προτιμούμε η καταχώρηση των στοιχείων του ακινήτου σας να πραγματοποιείται online μέσα από τη φόρμα συμπλήρωσης που θα βρείτε στον διαδικτυακό μας τόπο www.rentalproperties.gr. Αν δεν είστε καλός χρήστης της τεχνολογίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Τ: 211-1820157 (10:00-1600)  καθημερινές,  και εξιδεικευμένος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει σ’ όλα τα απαιτούμενα βήματα ή/και θα καταχωρήσει το ακίνητο για δικό σας λογαριασμό . Παράλληλα, μπορείτε να ζητήσετε να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο χώρο σας. Ενώ, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο [email protected].

To RentalProperties.gr – Διαχείριση Μισθώσεων Ακινήτων, καλύπτει αποκλειστικά μόνο τις ιδιοκτησίες που βρίσκονται εντός του Ν. Αττικής.

Στο RentalProperties.gr- Διαχείριση Μίσθωσης Ακινήτων , μπορείτε να καταχωρήσετε οποιοδήποτε είδος ακινήτου ( κατοικία, γραφείο, αποθήκη, κατάστημα, κτίριο, parking, βιομηχανικό χώρο, βιοτεχνικό χώρο, οικόπεδο, ξενοδοχείο, κλπ ) ενδιαφέρεστε να εκμισθώσετε, αρκεί το ακίνητό σας να βρίσκεται στο Ν. Αττικής.

Οι υπηρεσίες του RentalProperties.gr – Διαχείριση Μισθώσεων Ακινήτων,  καλύπτουν αποκλειστικά μόνο το Ν. Αττικής. Αν το ακίνητό σας βρίσκεται εκτός Ν. Αττικής, μπορείτε να απευθυνθείτε για την διαχείρισή του απευθείας στην E-Real Estates Πανελλαδικό Δίκτυο Κτηματομεσιτών www.e-realestates.gr

Οι υπηρεσίες του RentalProperties.gr – Διαχείριση Μισθώσεων Ακινήτων,  καλύπτουν αποκλειστικά τα ακίνητα που διατίθενται προς εκμίσθωση μόνο στο Ν. Αττικής. Αν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το ακίνητό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενημερώσετε ή να απευθυνθείτε απευθείας στην E-Real Estates Πανελλαδικό Δίκτυο Κτηματομεσιτών www.e-realestates.gr.